Производство / технологии

Собствени производствени мощности 
 
През тези 28 години на растеж и усъвършенстване, компанията, нейните мениджъри и целият екип трупат опит и с растящ професионализъм изграждат едно модерно производство тук, в България
Собствените производствени мощности дават възможност за контрол на производствения процес от началото до края и когато е необходимо, да се вземат бързи решения, както и да се приложат веднага взетите мерки. Изграждането на своя собствена фабрика, специално организирана за производството на колекцията ТАШЕВ, гарантира високото ниво на продуктите и безупречната репутация на бранда.

Екологично ориентирано производство – без отпадък:
Всичко, което правим е ориентирано към екологията и устойчивостта. Използваме дълготрайни материали. Производственият процес е так организиран, че да има минимален отпадък. Технологично създаваме нашите продукти така, че да се ползват дълго време и да не изискват подмяна. Произвеждаме толкова, колкото е нужно. Няма свръхпроизводство, което да е нужно да се реализира с промоции и кампании. 

Етично производство – коректен работодател, осигуряващ спокойна и здравословна работна среда. Няма експлоатация на човешки труд а напротив: има отношение и приятелска атмосфера на екипност. Затова няма текучество и не са малко служителите с над 20 г стаж във фирмата и тези, които виждат бъдещето си в компанията. С достойно и справедливо възнаграждение, отговарящо на усилията и ангажираността на всеки от екипа към работата, продуктите и концепцията на Ташев.
 
Високи стандарти: Ние в ТАШЕВ създаваме продукти за хора, чиято страст са планините и приключенията сред природата, каквито сме и самите ние. Затова го правим с ентусиазъм и специално отношение. Поставяме си за цел от нашата фабрика да излиза абсолютно здрава и надеждна екипировка, на която да можете да разчитате.
Продуктите с нашето име служат безотказно, безпогрешно и дълговечно, отговарят на най-високите стандарти за издръжливост и качество. Ето защо всички материали, а след това и всички продукти преминават през наши собствени тестове и през нашите гърбове в реални условия.