Отбелязхме първия юбилей на ТАШЕВ в София

Отбелязхме първия юбилей на ТАШЕВ в София

Категория: Новини

С почти 30 години опит зад гърба ни, на 20 и 21 май отбелязахме скромните, но все пак юбилейни 5 г, откакто отворихме магазин ТАШЕВ outdoors в София.

Дълго време почитателите на бранда и продуктите ни очаквахте да отворим магазин в столицата.
Ние сме фокусирани в производството и създаването на продуктите, имаме фирмен магазин в Плевен и дълго "се дърпахме" да отворим магазин в София.
Преди това най-честият въпрос, който ни задавахте по телефона беше: Къде в София мога да видя раница ...... Къде в София мога да премеря Кентавър и Маунт и да сравня..... и пр.
Ето, че от 5 г има къде в София да видите, премерите, сравните... всички модели на ТАШЕВ, пълната колекция, всички разцветки. 

За магазина избрахме малкия, но добре уреден, уютен и това, което беше важно за нас, 100% български търговски център СкайСити Мол. Или по-точно - той ни избра, защото ни поканиха.
Решихме да е в Мол заради предимствата за клиентите ни: да е отворен 7 дни в седмицита, да работи до късно вечер и да има гарантиран безплатен паркинг. 
Това място оживя в наш стил и съвсем естествено се вписа в ритъма на работа на компанията ни, благодарение на верните ни колеги Габи и Дени, които бързо и с лекота възприеха ценностите, концепцията и приоритетите ни. Благодарим им за тяхната лоялност, честност и достойна работа. Благодарим и на тези колеги, които бяха част от екипа при създаването му, макар и за кратко: Цвета, Соня и Асен. 

На 20 и 21 май отбелязахме този първи юбилей с почерпка, подарък за всеки клиент и 5% отстъпка. Шегувахме се, че на 30 годишния юбилей трябва да правим 30% отстъпка, а каква ще е отстъпката на 100 годишнината? Явно, че ще подаряваме раници!
Благодарим на всички, които успяхте да дойдете и да имаме възможността да ви почерпим! Суровите веган бонбони на Габи и черешите от Плевен /набрани предния ден/ свършиха най-бързо. 

Имахте възможност да видите деветте нови модела за 2024 г :
сак Expedition 80
сак Heavy Duty в нов, среден размер
раници Camino 25 и Vector 30+
чантички за кръст Beetle Reflect и Beetle + Reflect
Джоб Fix Pro Reflect
чанти Diagonal и Diagonal Max
както и пълната колекция на бранда ТАШЕВ.

Благодарим и на всички, които не успяхте да дойдете, но сте наши верни клиенти и оценявате това, което правим по достойнство. 
Бъдете сигурни, че високо ценим вашата лоялност, доверие и подкрепа. 
Обещаваме, че няма да изменим на принципите и идентичността си и това, което очаквате от нас - стойностни, издръжливи продукти, на които да разчитате - ваши верни спътници където и да се отправите, с каквото и да се захванете.
Магазинът ни в София е перманентно отворен за вас.